Over CargoTrade

De servicegerichte transportorganisatie voor het mkb.

CargoTrade is de persoonlijke en servicegerichte transportbemiddelaar voor het mkb en groothandelsbedrijf. Wij brengen logistieke behoeftes in kaart en realiseren op basis daarvan een snelle, voordelige en hoogwaardige transportoplossing. Daarbij streven we zowel met onze opdrachtgevers als de transporteurs in ons netwerk naar langdurige samenwerkingen. Ons werkterrein? Dat omvat de hele wereld. En we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zijn CargoTrade. Wat kunnen we voor u betekenen?

Dé bemiddelaar in transport en distributie

Als u als mkb’er of groothandelsbedrijf af en toe een transportklusje heeft, valt het niet mee om de juiste transporteur te vinden. Want hoe weet u nu zeker dat een transporteur kwaliteit levert? Dat u niet teveel betaalt, of niet als een nummer behandeld wordt? CargoTrade lost dat op. Wij zijn de persoonlijke en servicegerichte bemiddelaar in Benelux en internationaal transport, met jarenlange ervaring in transport en logistiek.

Gericht op een lange termijnrelatie met klanten

In de transportwereld draait alles om snel, sneller, snelst. Dat is bij CargoTrade niet anders. Maar als het om onze relaties gaat, nemen we juist de tijd, om u en uw bedrijf te leren kennen. Uw transportwensen en bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Zo kunnen we u een transportoplossing bieden die past als een maatpak. Maak vandaag nog een afspraak. Kost u niet meer dan een kop koffie en een uurtje van uw tijd.

Langdurige samenwerkingen met transporteurs

Bij CargoTrade zijn klanten belangrijk. Maar we koesteren ook onze transporteurs. Onze transporteurs zijn specialisten die hun sporen verdiend hebben en bewezen kwaliteit bieden. Wij werken samen met specialisten en hebben voor elk bestemmingsland een selecte groep transporteurs. Door volumebundeling blijft het voor hen mogelijk om te investeren. In kennis, kwaliteit en bijvoorbeeld de verduurzaming en vernieuwing van hun wagenpark. En daar profiteert ook u weer van. Een win-winsituatie dus!

Wat kost een transport?

Je ontdekt het snel door je eigen offerte samen te stellen.

Offerte Samenstellen